The Partybrigade
We're here to play some drinking games!

Güntha update - hai toch!

Posted In: . By Pitt

Student PHL moet examen toch overdoen

De examencommissie van de Provinciale Hogeschool Limburg (PHL) heeft gisteren beslist dat Günther Vrancken toch zijn examen opnieuw moet afleggen.

De Raad voor betwistingen inzake studievoortgangsbeslissingen had eerder de PHL ongelijk gegeven omdat de school het examenreglement verkeerd had toegepast. De 20-jarige student bedrijfsmanagement uit Diepenbeek had geweigerd een een examen, waarvoor hij slaagde, opnieuw af te leggen omdat er een vermoeden van fraude met de examenvragen was. Hij diende klacht in bij de Examenraad.

“De examencommissie van de PHL heeft een nieuwe gemotiveerde formulering gegeven aan zijn beslissing op basis van het gelijkheidsbeginsel en de objectiviteit”, verklaart directeur Ben Lambrechts van de PHL.

De student zal nu uitgenodigd worden voor een nieuw examen. “Als hij dit weigert, begint de hele procedure opnieuw”, aldus de directeur.

Aangezien het weer een tijdje geleden is dat ik nog iets gepost heb, zit ik nu met een shitload een funstuff en allerhande goodies. Vandaar deze (mss wel wat chaotische) post.
Doch, ik hoop dat jullie er van genieten.

Gisteren zagen Kurt en ik de enige echte Güntha in de fitness, Atheneum-volk kent hem uiteraard. En jawel, gisteren stond hij in de krant, het mediageile ettertje.
Check het uit

Voor de mensen die een account hebben op de site van HBvL, raad ik deze wedstrijd aan, waar ge een VIP-arangement kunt winnen voor 8 personen op Tomorrowland.
Het juiste antwoord op de wedstrijdvraag is: 4
Hierzo

Een leuke site voor de kalmere momenten, thuis of op het werk. Allerhande leuke en toffe foto's over vanalles en nog wat.
Oobject

Alsook deze site waar vooral "kunstzinnige" foto's opstaan, maar ook gewoon mooie.
Boston Bigpicture



Dan nog enkele filmpjes:
Trein nemen in China

Toyota Hilux

Star Wars Diskette


En enkele gadgets:
Nieuwe laptop of PC nodig?

Dorstig?

Unbreakable umbrella

Volgend jaar vacantie boys?


Yours truly,
Kenneke


Update:
Ik lees net in de Dag Allemaal dat zowel Good Shape als Get Ready aan een comeback bezig zijn!
Good shape had een grote hit met Take My Love (Kurt heeft deze hier nog gepost als ik mij niet vergis) en deze hit wordt nu geremixt door de enige echte Dj Regi. Maar eind juli brengen ze nog eens hun oorspronkelijke versie in Tien om te zien.
Allemaal kijken dus!

in memoriam

By zinho

Mijn Gsm is niet meer. Een moment van stilte...

Omstreeks 17u53 kwam Niels' dierbare Gsm op tragische wijze om het leven. Na een vermoeiend dagje werken nam de eigenaar een verfrissende douche. Zijn broek met daarin het slachtoffer, een samsung D900i, gooide hij zonder nadenken zomaar in de wasmand. Het toeval wilde dat een zekere A-M.W. slechts luttele minuten later een wasmachine opzette met daarin betreffende. Het slachtoffer zou morgen 6 maanden geworden zijn.

Hoewel het een zware klap is, moet ik verder. Morgen wordt er dus meer dan waarschijnlijk een nieuwe GSM gekocht.
Hoewel ik vollebak geil op de Samsung i780, vind ik het een vrij duur speeltje.
Een andere optie is gewoon een nieuwe D900i. Een beetje zoals Gil een 2de Landfill is in Beerfest.
Hebben jullie nog goede voorstellen van coole phones tegen een redelijke prijs?

Momenteel ben ik nog altijd bezig met de reanimatie van mijn overleden GSM. Hopend op een mirakel, ligt mijn phone nu te drogen voor een ventilator. Ik geloof er echter niet meer echt in. Zijn tijd was gekomen. De hoeveelheid waspoeder die ik terugvond rond de batterij heeft meer dan waarschijnlijk een definitief einde gemaakt aan zijn leven.

Ik wil graag afsluiten met volgende positieve gedachte: Het is beter ooit iets moois te moeten verliezen dan het nooit gehad te hebben!

Het tolhuisje

By Dimi

testtest

By Anoniem

joehoee!!
hier i am :)
mijn eerste ploeg, ff testen dus, hoe da hier werkt:)

Top Gear

Posted In: . By Pitt

Zondag is het weer zover: een nieuw seizoen van Top Gear!

Op weer in de juiste stemming te komen enkele überfilmpjes:

Ranger Rover > Escalade & Hummer


Belachelijke auto's

Kleinst auto ooit

Badger

Posted In: , , . By Pitt

Eentje uit de oude doos (en waarschijnlijk eentje die Niels nog niet kent):

Badger

Vrouwennieuws voor de mannen

Posted In: . By Kim

Of vrouwen het toegeven of niet: ook zij hebben erotische of ronduit seksuele fantasieën. Sommigen hebben er verschillende, anderen hebben één favoriet in vele variaties, maar zeker is: ze bestaan.

Hieronder de top 10 in willekeurige volgorde:

1) Met een vrouw
Van mannen is bekend dat ze niets liever zien dat twee vrouwen die elkaar verwennen, maar er zijn best ook veel vrouwen die (stiekem) dromen van seks met een andere vrouw. Daarbij wordt vooral gefantaseerd over stomende zoensessies en memorabele orale seks - want wie weet beter hoe het moet dan een andere vrouw?

2) Met twee mannen
Porn-style all the way. Of het gaat om een dubbele portie verwenning (één oraal, één vaginale penetratie), standje 'sandwich' (één vaginaal en één anaal) of een batterij seksslaven die ter beschikking staan: vrouwen zijn er wel voor te vinden.

Het probleem hier zijn de mannen: de meeste houden zich ver van andere naakte mannen (tenzij na een voetbalwedstrijd), laat staan dat ze in de buurt willen komen tijdens seks. Partners kunnen ook bezitterig worden.

3) Mrs Robinson / Stacey's mom
Net als Mrs Robinson fantaseren vrouwen erover om een onschuldige jongen te ontmaagden. Welk soort jongen in aanmerking komt, is afhankelijk van de persoonlijkheid van de vrouw in kwestie: zij kan een gespierde tuinman prefereren (' Desperate Housewives'), een brave student ('The Graduate') of de vreemde nerd van een vriendengroep (American Pie). Bravere vrouwen vinden al plezier in het idee dat ze fantasieën opwekken bij tienerjongens, zoals in het nummer 'Stacey's Mom'.

4) De verkrachtersfantasie
Eén van de fantasieën waar dan weer het meest over gesproken wordt, ondanks de misleidende naam. In deze fantasie dromen vrouwen vooral van dominantie, mannen die de leiding nemen, geen tegenspraak dulden, maar die tegelijk ook weten wat ze doen. Het gaat niet om seks tegen je zin. Deze fantasie past wel in de revival van de 'echte man'.

5) Verleid worden door een machtig of bekend man
Brad Pitt, George Clooney, David Beckham of Bill Clinton: bekendheid en macht erotiseren. Het idee dat zo'n man, die iedereen kan krijgen, jou er uit pikt en je de nacht van je leven bezorgt, doet vele vrouwen wegdromen.

Deze fantasieën zijn alom bekend en aanvaard: de mannen zijn meestal knap en/of kapitaalkrachtig, en krijgen mogelijkheid genoeg hun lichaam te tonen. Dat geeft dan weer aanleiding tot tónnen oververhitte fantasieën.

6) Romantische fantasieën
Deze zijn de braafste, liefste, meest vrouwelijke en meest aanvaarde fantasieën, maar dat wil niet zeggen dat je er niet enorm veel plezier aan kan beleven. Zonsondergangen, witte paarden, exotische prinsen, ontvoeringen, overdadige paleizen en liefde op het eerste gezicht: om bij weg te zwijmelen.

7) De beste orale seks ooit
Een man die weet wat hij doet, er naar toe werkt en je ongekende hoogtepunten bezorgt. Moet er nog meer uitleg bij??

8 ) Vrouw wordt man
Een voorbinddildo, mannenkledij en mannengedrag: vrouwen willen ook wel eens de agressieve rol spelen. Het idee iemand te kunnen penetreren geeft ze rillingen, helaas zijn de partners meestal niet zo gewillig om mee te werken.

Een variant hiervan is de man ronduit domineren als SM-meesteres: hem slaan, laten smeken of fallusobjecten, zoals stilettohakken, laten likken.

9) Meisje van de nacht
Vele vrouwen zitten gevangen is het 'brave meisjesimago' en willen uitbreken met het absolute tegendeel: stripper of zelfs prostituee spelen. Lapdances uitvoeren of de macht voelen een man op te geilen die je niet mag aanraken: de aantrekkingskracht is duidelijk.

10) Seks met een vreemde
Een mysterieuze, razend knappe man met een ondefinieerbare aantrekkingskracht die jou verleidt en meeneemt naar zijn hotelkamer voor een naam bandeloze seks. De fantasie hier is dat vele vrouwen zich niet volledig kunnen laten gaan bij iemand die ze kennen.

Als extraatje ook nog deze prachtige foto:

Boys, hou er wel rekening mee dat niet elke vrouw haar fantasie werkelijkheid wil zien worden: soms is dromen al genoeg. Wil ze dat echter wel, en geeft ze onmiskenbare signalen: waar wacht je dan op? Just go for it! ;)

xxxx

Korte mopjes

Posted In: . By Kim

Hieronder enkele korte, maar soms wel grove mopjes:

***

Waarom kan een ei niet bevriezen?

Omdat er een dooier in zit

***

Hoe noem je een Zweedse pedofiel?

Een kløternøker

***

Wat is een pater op een ei?

Een broeder

***

Hoe noem je een Egyptische Homo??

Een Piramietje

***

Wat is de overeenkomst tussen een overal en een vrouw?

Pijpen te kort
en mouwen te lang!

***

Waarom hebben de hutu's geen gsm?

Daar staan veel te veel toetsie's op!

***

Wat moet je doen wanneer je vrouw in de living komt?

De ketting inkorten.

***
waarom heeft een vrouw 4 hersecellen?

voor iedere kookplaat 1

***

Wat is het toppunt van grofheid?

Een blinde die zijn contactlenzen zoekt twee punaises geven

***

Waarom strooit men de as van een overleden stewardess over de landingsbaan uit?

Dan kan de bemanning er nog één keertje overheen

***

wat is het verschil tussen een jood en een pizza?

een pizza roept niet in de oven.

***

wat zijn twee joden in een roeiboot?

Nog niet uitgeroeid

***

Jantje vraagt aan zijn vader: “Papa,waar kom ik vandaan?”
Zijn papa antwoordt: “Van de ooievaar.”
Waarop Jantje antwoordt: “Er lopen al die mooie wijven rond en jij neukt een ooievaar!?!”

***

Waarom wrijft een vrouw 's morgens als eerst in haar ogen?

Omdat ze geen zak heeft om aan te krabbelen.

***

Er komt een man bij de dokter,
zegt de dokter: "Ruim je het zelf ook op?"

***

In Frankijk komt een homo aan een benzinepomp en steekt het tankpistool in zijn gat. Zegt de uitbater : "ça n'est pas normal" Waarop de homo zegt: "Non, c'est Super"

***

Vóór het huwelijk

zij: Doei!

hij: Ha, eindelijk,ik heb zolang gewacht

zij: wil je dat ik wegga?

hij: NEE.Ik durf er niet eens aan te denken

zij: hou je van me?

hij: Natuurlijk. heel veel!

zij: Heb je me ooit bedrogen?

hij: NEE.waarom vraag je me dat?

zij: wil je me kussen?

hij: Elke keer als ik de kans krijg!

zij: Zul je me ooit slaan?

hij: ben je gek? zo iemand ben ik niet!

zij: Kan ik je vertrouwen?

hij: ja.

zij: Schat!

na het huwelijk:

(lees de tekst van onder naar boven)

***

Dit was het dan alweer, veel plezier en een dikke knuffel.

Uw vriendin

Kim

Striptease!

Posted In: , . By Pitt

Eentje uit Kim haar sector:

Striptease

Ocharme da meiske...

Hoe neem je een aantal basis ingrediënten, saaie facts en verander je die in 'compelling' content dat de kracht heeft om je aandacht vast te houden? Content zo 'compelling' dat zelfs een social media zou kunnen sparken?

Check out deze vid van Ira Sparks on storytelling.

Dit is deel 1, er zijn er nog meer;)

Looking forward to Noxx

Posted In: , . By zinho

Beer

Posted In: . By Sam

Beatboxen is iets wat niet voor iedereen is weggelegd...

Als ge het niet kunt, stay away from it, and most of all: don't film while you do want to give it a go!

God is a dj!

Posted In: . By Dimi

Iedereen kent het liedje van Faithless. Maar niemand heeft er ooit bij stilgestaan dat god misschien wel écht een dj is...

See for yourself.


Andere zalige muziek --> Mason (jaja, die dude van Exceeder) speelt eventjes Lethal Industry op de viool (2:20 ergens).

Maar eigenlijk moet je het hele filmpje zien, de nr1 dj of the world draait toch nog altijd goed. :)

Likken

Posted In: , . By Pitt

Hardtraxx

Posted In: , . By Dimi

Goedemorgen beste vrienden.

Vandaag heb ik een nieuwe website ontdekt voor de liefhebber van "the harder styles".

Op Hardtraxx kan je redelijk veel info vinden over alle events, nieuws,...

Het is een NL website maar er staat toch ook redelijk wat BE content op.

crazy robot dance

Posted In: , . By zinho

Try to beat this, Sam.

http://nl.youtube.com/watch?v=HSoVKUVOnfQ&feature=related

Anderen mogen natuurlijk ook proberen ;)

I si teh h4xorz!!!11!!

Posted In: . By Dimi

Ik keek net op mijn überwhite en coole usbstick. En wat vond ik daar?

Deze zalige gif. Saving Private Ryan was nog nooit zo bom!

Hello Boys,

I tape everything.
Een leuke avond voor een bijzonder leuke jongen!

Part 1

Part 2

Starring: Dimi & Kurt
Miscellaneous: Niels & Jan
Location: Van Gogh
Theme: DimiJaardag 2008
Cameraphone: N70 (non-music edition)
Special thanks to: Celen

Geniet!

Mijn naam is Sam.

Leuks op het net

Posted In: , , , , , . By Celen

Vandaag introduceer ik jullie nogmaals in de wijde wereld van
"Leuks op het internet".
In volle extase kondig ik dan ook het deze filmpjes aan:

Maar goed dat ze niet lelijk is!

"Knife him" gets a whole new meaning

If it gets nasty, you get down to business

Handiger dan een telraam?

Over nagedacht

Dan wil ik jullie ook deze niet onthouden:

Altijd handig

"Portable" noemen ze da


En dan last but not least:

Een verzameling Guido's en andere [uitspraak Kurt on] belachelijke [uitspraak Kurt off] mensen.

Enjoy!

Mijn naam is Kenneth

Kris en Hervé

Posted In: . By Pitt

Hello Boys,

Ik heb een Wiki gemaakt voor Hongarije, allez mijn vorige aangepast. Het duurde me te lang om een volledig nieuwe te maken.

Er zijn drie pagina's:
1. Algemene voorstellen
Kunt ge zeggen wat we nog zeker moeten doen daar of wat we eventueel kunnen kopen als gift;)
2. Wie neemt wat mee?
Per naam ingedeeld, zodat we weten wie wat meeneemt:)
3. Facts & Figures
Travel info.

PartyBrigadeWiki

Log-in informatie zal ik je straks doorsturen via e-mail.

Mijn naam is Sam.

Voor de voetballiefhebbers onder ons: (mezelf niet inbegrepen)

De EK-sterren!

Trouwens, check de nieuwe website van Tomorrowland. Virtuele wereld en al. Knap gedaan, vind ik.

www.tomorrowland.be


xxx Kim

Just amazing!

Posted In: . By Kim

In de link hieronder een waterglijbaan in Duitsland MET looping! Dat ze hierin geslaagd zijn vind ik al ferm en als ik de beelden alleen al zie krijg ik kippevel. Om eerlijk te zijn denk ik dat ik er nooit in zal durven... Tenzij iemand mijn handje heel goed vasthoudt. ;)

This German water slide is the definition of terror. Rather than starting out sitting down and sliding into the steep part, you start standing up on a trap door that they pull out from underneath you. It drops you straight down, you know, so you can gather enough speed for the complete loop that it throws you through. I don't understand German, so I'm not sure exactly what they're saying in this, but I assume it has something to do with the dangerous amount of chlorine in the water to help balance out the pee that every single rider leaves behind.

http://www.youtube.com/watch?v=0TGmBrYpZag

Dit was dan mijn allereerste post.

Uw allerbeste vriendin,

Kim

Niet zo gehypet, maar wel geweldig grappig om terug te zien:

Good Shape - Take my Love

Paul Severs - Zeg 'ns meisje

Plaza - Yo Yo

Frank Dingenen - Samen in de file

Urbanus - Hittentit

Allemaal zonder dank!

Text-to-speech

Posted In: . By Dimi

Microsoft Sam & co, eat your heart out.

Vandaag kreeg ik van Giusé een link doorgestuurd.

"Zet die maar op u blog!" zei hij.

Zo geschiedde, Dimi post hier de link.

Disclaimer: schunnigheden maken deel uit van deze link. The Partybrigade zal niet verantwoordelijk gehouden worden voor enige ontsteltenis, ongemak of kwade moeders.

Good old times

Posted In: , , . By Dimi

Er was een tijd dat we nog jong en vrij waren.

In die tijd vroeg je nog thuis: "Mag ik woensdagnamiddag bij Kenneth gaan spelen?"

Hiermee had je geen bijbedoelingen, maar wou je enkel en alleen bij Kenneth Red Alert 2, GTA2 en meer van die oldskool games spelen.

Het is ook in die tijd dat we samen Goodness Gracious Me ontdekt hebben.

Om jullie ook te laten genieten van een show die jullie (bijna) allemaal niet kennen, kunnen jullie hier en hier naar toch wel 2 zalige sketches kijken.

PS: Van Celen moest ik ook nog een filmpje van Gaston en Leo posten.

Post 100 !!

Posted In: , , . By Sam

100!!

:-)

Web 3.0

Posted In: . By Sam

Eric schmidt - CEO van Google geeft uitleg over wat hij denkt dat Web 3.0 is.

Klik

Marketing

Posted In: , , . By Celen

Ik heb (toevallig) iets leuks gevonden op het wereld wijde web. En aangezien ik vond dat ik jullie dit niet kon onthouden:


1. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and say: "I am very rich. Marry me!"
- That's Direct Marketing

2. You're at a party with a bunch of friends and see a gorgeous girl. One of your friends goes up
to her andpointing at you says: "He's very rich. Marry him."
- That's Advertising

3. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and get her telephone number. The next
day, you call and say: "Hi, I'm very rich. Marry me"
- That's Telemarketing

4. You're at a party and see gorgeous girl. You get up and straighten your tie, you walk up to her
and pour her a drink, you open the door (of the car) for her, pick up her bag after she drops it,
offer her a ride and than say:"By the way, I'm rich. Will you Marry Me?"
- That's Public Relations

5. You're at a party and see gorgeous girl. She walks up to you and says:"You are very rich! Can
you marry me?"
- That's Brand Recognition

6. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and say: "I am very rich. Marry me!" She
gives you a nice hard slap on your face.
- That's Customer Feedback

7. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and say: "I am very rich. Marry me!" And
she introduces you to her husband.
- That's demand and supply gap

8. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and before you say anything, another
person comes and tell her: "I'm rich. Will you marry me?" and she goes with him
- That's competition eating into your market share

9. You see a gorgeous girl at a party. You go up to her and before you say: "I'm rich, Marry me!"
your wife arrives.
- That's restriction for entering new markets

Hope you like it!

De laatste nieuwe van Lee Lefever - Social Media In Plain English.

CHECK

Nieuw filmpje

Posted In: , . By Dimi

In de rechter sidebar kan je ons "nieuwe filmpje" zien.

De mooiste portretfoto's zijn er in te vinden...

Ikzelf stem voor Kurt als meest "normale" foto... :p