Aangezien ik nog zoveel heb wat ik graag met jullie zou willen delen, maak ik vandaag maar een post met zowa vanalles in. Voor elk wat wils dus!

Een filmpje van die goeie ouwe bad-ass dude, aka
Sledgehammer

Dan nog een filmpje van de BRT uit 1988, waarin te zien is dat racisme toen al (zij het enigszins subtiel) aanwezig was in
De Antwerpse Seefhoek

Ook een filmpje, waarin Hollandse Marrokanen (of zijn het Marokkaanse Hollanders?) uitleggen waarom Lonsdale eigelijk een merk van Marrokaanse oorsprong is.
Marokkaanse Lonsdalers

Dan nog enkele leuke tips (met leuke benaming!) om het sexleven iets spannender te maken:
Flaming Amazon:
Als je je partner aan het neuken bent steek je vlak voor je klaarkomt haar schaamhaar in de fik. Dan blussen met je lading zaad.
Houdini:
Terwijl je je vriendin van achteren neemt haal je net voor je klaarkomt je leuter naar buiten en laat je geruisloos een klodder spuug op haar rug vallen. Ze zal zich omdraaien om te kijken naar je sappige goedje en op dat moment spuit je in haar gezicht. Tadaaa!!
The Motherload:
Hier heb je wat voorbereiding nodig. Verzamel je handgemaakte natuuryoghurt gedurende 2 weken in een potje (vergeet het niet in de ijskast te bewaren). Tijdens een lekkere pijpbeurt doe je alsof je op haar gezicht gaat klaarkomen. Haar oogjeszullen nu dichtzijn in afwachting van jouw lekkere goedje. Op dat moment pak je je potje en kwakt de gehele inhoud in haar gezicht terwijl je keihard "BUKKAKEEE!!" roept.
The Juanita Special Bean Dip:
Als je partner je rijdt alsof ze op een rodeostier zit steek je je duim in haar poepschacht. Dan steek je hem in haar mond en manouvreert hem onder haar tong zodat ze de volle robuuste smaak van Juanita's speciale dipsaus proeft.

Tot slot nog enkele leuke plaatjes:
Awesomeness
Bananaphone
Black People
Fat People
Friend Zone
Futurama
Halt!
Irony
Michelangelo
Oktoberfest
Retards
Slavery
Tool
Tri-Force
Twins
Wrong!

En dan last but not least:
The one and only PedoBear!

PedoBear01
PedoBear02
PedoBear03
PedoBear04
PedoBear05
PedoBear06
PedoBear07
PedoBear08
PedoBear09


Veel lees-, luister-, en kijkplezier gewenst!