Eindelijk heb ik de tijd gevonden om pictures op te loaden en hier iets neer te pennen...

Na veel te lang in de vlieger te hebben (wel veel 2 and a half men gekeken) gezeten kom ik eindelijk aan in Sydney, waar ik word opgepikt om een kleine toer te maken in Sydney. Samen met mij waren er ook 2 waalse meisjes, waarmee ik sindsdien rondhang... Dacht ik naar Australie te komen om van dat smerig Frans af te zijn, jezus! Een jetlag van jewelste, maar we zijn toch maar de stad ingetrokken. Uiteindelijk zijn we blijven hangen aan de haven, waar we een prachtig zicht hadden op het Opera House. Drie flessen wijn en enkele pintjes later zijn we afgepeigerd ons bed ingekropen. De Chinees (Steven, what's in the name for a chinese) langs mij lag al te knorren nadat hij 100 euro kwijt was in het casino. Good on you!

Dag 2 hebben we de ferry genomen naar Watson Bay, waar we een prachtig uitzicht hadden op de Oceaan. Blijkbaar was er daar ook een strand waar het rustiger is dan Bondi Beach. Ik was nog wat moe en ben geweldig hard in slaap gevallen met een rood kleurtje als gevolg (waar is Sam als ge em nodig hebt). 's Avonds zijn we nog wat winkels afgegaan (lees: wachten tot die ander 2 gedaan hebben), iets gegeten en op cafe gehangen tot diep in de nacht.

Vandaag ben ik alleen naar de Zoo geweest: 2 dagen zonder ook maar 1 kangoeroe ffs, no way! Crocs, Tasmanian devils, Kangaroos, Wombats, Koalas... Tis eens iets anders dan Bokrijk you know. Er was zelfs een kleine boudewijnpark show woot! Nu zit ik hier dus in een internetcafe waar deze computer blokkeert, waardoor de pics niet online kunnen komen... (strax nog is proberen)

Zo meteen ga ik terug met de meisjes eten en op cafe in The Rocks, waarna ik mij terugtrek in een andere herberg (vies marginaal hotel, ni normaal) omdat alles volzet is door Mardi Gras dit weekend. 100.000-en poephoanen komen dan naar Sydney voor de parade en het feest achteraf. Reden genoeg voor mij om morgen voor drie dagen naar de Blue Mountains te trekken en die gayboys hier hun gang te laten gaan, ik kom wel terug als ze de 'smurrie' hebben opgekuist.

PS: Sydney is onmenselijk mooi en iedereen is super vriendelijk, jedoch ik mis jullie allemaal!